Tým

Zajištěná investice stojí na sehraném týmu profesionálů.

Jsme odborníci svých oborů.

Zhodnocujeme vaše peníze.

Tomáš Dračka

Předseda představenstva

Martin Počepický

Ředitel oddělení nákupu

Michal Šandara

Předseda dozorčí rady

JUDr. Filip Černý

Agent
pro zajištění

Adam
Jekl

Compliance
officer

Předseda představenstva

Ve společnosti se Tomáš zaměřuje na finanční plánování a ekonomický management. Využívá k tomu letité zkušenosti z back office finančně poradenské společnosti a strategické schopnosti a dovednosti, které získal vedením vlastní společnosti zaměřené na oblast kapitálových trhů a pojištění. Tomáš žene vaše investice k úspěchu.

KONTAKTUJTE NÁS

PROFESNĚ

2007 Poradce pro finanční plánování.

2010 Poradenství v oblasti kapitálových trhů.

 

Martin se na prodej a nákup nemovitostí specializuje posledních 8 let. Má unikátní know how - přehled, dlouhodobé kontakty a za sebou dlouhou řadu realizovaných investic. Zaměřuje se přitom na retailové nemovitosti a nemovitosti s historickou hodnotou. Martin investuje vaše peníze do správných míst.

KONTAKTUJTE NÁS

PROFESNĚ

2006 Podnikání v oboru nákupu a prodeje nemovitostí.

 

15 let v oboru finančního poradenství, zkušenosti z postu generálního manažera a expertíza v oblasti finančního plánování a analýzy investičních příležitostí dělá z Michala nepostradatelný článek pro vyváženost našeho týmu specialistů. V rámci společnosti Guaranteedinvestment a.s. se na něj můžete obracet s otázkami týkajícími se investičních příležitostí.

KONTAKTUJTE NÁS

PROFESNĚ

1999 Poradce pro privátní klientelu, později generální manažer.

2010 Založení vlastní finančně poradenské společnosti se zaměřením na investiční příležitosti.

 

Filip v roce 2007 absolvoval na Právnické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Studoval v Rotterdamu a v roce 2010 získal doktorát na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. V současnosti je advokátem s generální praxí, působí jako rozhodce a je členem České advokátní komory, World Jurist Association (WJA; Washington, D.C., USA), Young Arbitrators Forum (ICC YAF, Paříž, Francie) a Young ICCA. Hlavním úkolem Filipa je zastávat funkci agenta pro zajištění.

KONTAKTUJTE NÁS

PROFESNĚ

2007 Absolutorium Právnické fakulty MU v Brně.

2010 Složení rigorózní zkoušky.

současnost Doktorand katedry obchodního práva Právnické fakulty UK.

 

Adam zajišťuje, aby veškeré činnosti společnosti byly v souladu s platnými zákony - je tedy zodpovědný za oblast complience. Kompetence získal během studia práv na Právnické fakultě Masarykovy univerzity a finančního managementu na Univerzitě Hradec Králové, díky své působnosti na postu právníka na odboru regulace finančního trhu v České národní bance a dlouhodobou specializací přímo na oblast compliance pro subjekty působící na finančním trhu.

KONTAKTUJTE NÁS

PROFESNĚ

2008 Právník odboru regulace finančního trhu v ČNB.

2010 Poradenství v oblasti compliance, zakladatel Acompliance poradenství s.r.o.

Náš tým je vyvážený. Můžete nám věřit.





Nevíte si rady?

Kontaktujte nás